Μαγείρου Ελένη Ομοιοπαθητικός
 
 
 
Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής
Συμβουλευτικής - Ολιστικής Προσέγγισης

Κόρινθος - Λουτράκι:
Ποσειδώνος 81
Αθήνα - Παγκράτι: Αρριανού 30
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βιοενεργειακός Έλεγχος - Βιοσυντονισμός - Μαγείρου Ελένη στην Αθήνα - Παγκράτι

 

Βιοενεργειακός Έλεγχος

 
Ο βιοενεργειακός έλεγχος είναι μια εξέταση - εκτίμηση, που στηρίζεται στις αρχές των ηλεκτροδερματικών εξετάσεων. Κατά τον βιοενεργειακό έλεγχο εξετάζεται ο οργανισμός με ειδικά φίλτρα - συχνότητες με μια μη επεμβατική διαδικασία. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από και προς τον οργανισμό και συγκεκριμένα μέσα από τους μεσημβρινούς του σώματός μας, με τη βοήθεια δυο μπρούντζινων ράβδων που ο εξεταζόμενος κρατάει στα χέρια του ή μέσω των ειδικών Bands, ανάλογα με τη συσκευή. Η διαδικασία της εξέτασης είναι πολύ απλή και διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας ή και περισσότερο, ανάλογα πάντα από τον τύπο της συσκευής. Αν υπάρχει κάποια διαταραχή σε κάποιο στοιχείο ή κάποιο όργανο καταγράφεται μέσω του και αυτόματα επιλέγονται συχνότητες που θα τις ελέγξει στο σώμα του εξεταζόμενου ώστε να επιλεγεί η «ειδική» συχνότητα με την οποία θα απομακρυνθεί η διαταραχή ώστε να να βελτιωθεί το επίπεδο της υγείας του. Αυτός ο έλεγχος και η εξισορρόπηση βοηθούν ώστε να είναι πιο δεκτικός ο οργανισμός σε οποιαδήποτε θεραπευτική προσέγγιση και αν επιλεγεί. Ο ενεργειακός έλεγχος ή η ενεργειακή αξιολόγηση είναι μία μέθοδος διαχείρισης των ανισορροπιών στο σώμα μας που εντοπίζει τα συστήματα στα οποία η ροή ενέργειας είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη του φυσιολογικού. Για να είναι ακριβέστερο το αποτέλεσμα, είναι καλό να μείνετε νηστικοί για δύο ώρες πριν τον έλεγχο και να μην έχετε καταναλώσει υπερβολικές ποσότητες φαγητού ή ποτού ή καφέ. Θα πρέπει να έχετε λάβει κανονικά την φαρμακευτική σας αγωγή, αν ακολουθείτε κάποια αγωγή και συνιστάται να είστε καλά ενυδατωμένοι. Για άτομα που έχουν βηματοδότη και εγκύους δεν συνιστάται ο βιοενεργειακός έλεγχος.
 

Βιοενεργειακός Έλεγχος - Βιοανάδραση

 
Πρόκειται για την αξιολόγηση του ενεργειακού σήματος που εκπέμπει ένας ζωντανός οργανισμός και την αξιοποίηση αυτού του σήματος για την ενίσχυση του επιπέδου υγείας του. Είναι ενεργειακή εξέταση του σώματος και διεξάγεται με τη χρήση συσκευής συχνοτήτων, η οποία δεν αποτελεί ιατρική συσκευή. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, του ενεργειακού ελέγχου προσιδιάζει σε μια αξιολόγηση των επιπέδων υγείας και η αξιοποίησή του εναπόκειται στην ευχέρεια και κρίση του ατόμου που εξετάζεται. Το Τεστ Δυσανεξίας - Ολιστική Διατροφή και η Βιοανάδραση χρησιμοποιούνται σαν συμπληρωματικές εναλλακτικές πρακτικές. Ο Βιοενεργειακός Έλεγχος στο χώρο μας διεξάγεται με τις συσκευές: ASYRA - PRO και SCIO – EDUCTOR.

H Eλένη Μαγείρου έχει εκπαιδευτεί στον Βιοενεργειακό έλεγχο και Βιοανάδραση, με μετεκπαίδευση στην Ουγγαρία.

  • DIPLOMA τεχνικού στην Κβαντική Βιοανάδραση και Βιοσυντονισμό από το University of Quantum Research and Alternative Medicine

  • 2016 Official Quantum Biofeedback Conference by ( BHO ) Budapest
 

Βιοανάδραση - Βιοσυντονισμός

 
Η Κβαντική Βιοανάδραση - Βιοσυντονισμός, ως ενεργειακή θεραπευτική μέσω συχνοτήτων, στηρίζεται στη φιλοσοφία της ομοιοπαθητικής όπου το όμοιο θεραπεύει το όμοιο. Με βασικό άξονα το αρχαίο ελληνικό αξίωμα του Ιπποκράτη η σύγχρονη τεχνολογία δημιούργησε συσκευές οι οποίες αφού ανιχνεύσουν τις προσωπικές συχνότητες κάθε ατόμου, τις αποστέλλουν ξανά σαν συχνότητες αποκατάστασης, τυχόν προβλημάτων για την επαναφορά της καλής σωματικής και ψυχικής λειτουργίας. Το μήκος κύματος της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας ενός υγιούς ατόμου είναι διαφορετικό από το μήκος κύματος της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας που θα έχει κάποιο άτομο με κάποια παθολογική κατάσταση. Στα μηχανήματα βιοενέργειας ή βιοανάδρασης υπάρχουν ηλεκτρόδια σχεδιασμένα, έτσι ώστε να αντιλαμβάνονται τα ηλεκτρομαγνητικά ερεθίσματα και να τα μεταφέρουν στην συσκευή. Η Βιοενέργεια ή Βιοανάδραση (Bioresonance Therapy - BRT) λοιπόν, είναι η χρησιμοποίηση των ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων από το σώμα του ατόμου για θεραπευτικούς σκοπούς.

Το σύστημα βιοανάδρασης SCIO αποτελείται από τη συσκευή που είναι συνδεδεμένη με έναν υπολογιστή και από πέντε αισθητήρες που χρησιμοποιούνται στις ηλεκτροδερματικές εξετάσεις. Οι ζώνες-αισθητήρες μεταφέρουν τις πληροφορίες στον υπολογιστή που ανιχνεύει και επιστρέφει διορθωμένα τα κύματα που χρειάζονται εξισορρόπηση. Το τεστ διαρκεί 3-4 λεπτά, είναι απολύτως ασφαλές και εντοπίζει τις βιοενεργειακές ανισοροπίες.

  • ΑΓΧΟΣ-ΣΤΡΕΣ.

Ο βιοσυντονισμός δημιουργεί αίσθημα χαλάρωσης στον οργανισμό λόγω της άμεσης καταπολέμησης του συσσωρευμένου μηχανικού στρες και ανακουφίζει από τους μυοσκελετικούς πόνους μέσω των συχνοτήτων.

  • ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Είναι ένας ολιστικός τρόπος ανανέωσης καθώς έχει άμεση επιρροή στους νευροδιαβιβαστές, βοηθά στην οξυγόνωση και στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών και, κατ' επέκταση, έχει ουσιαστικό αντιγηραντικό αποτέλεσμα.

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SUPER LEARNING

Πρόγραμμα που ενισχύει τη μνήμη και την ικανότητα αποστήθισης και την καλύτερη συγκέντρωση καθώς βοηθά την καλή σχέση των νευρώνων και την συνεργασία των δυο ημισφαιρίων του εγκεφάλου.